SLIK BRYGGER DU

Presskanne

Når du brygger på presskanne, beholder kaffen de naturlige oljene som kaffefiltre absorberer, og trekker ut all smaken i kaffen. Konsistensen blir mettet og fyldig.

TRINN FOR TRINN

  1. Fingers feeling texture of coffee grounds

    Mal og mål

    Bruk grovmalt kaffe med en konsistens som havsalt, og mål opp to spiseskjeer per to desiliter vann.
    TIPS: Husk at kaffe er ferskvare. Kjøp lite, men ofte, slik at kaffen alltid er fersk når du skal brygge den.
  2. Pour Hot Water Into Coffee Press

    Hell i varmt vann

    Fyll presskannen med vann som akkurat har kokt opp. Sørg for at all kaffen er gjennomtrukket av vann.
    TIPS: Bruk filtrert vann eller flaskevann for å få best mulig smak.
  3. Return plunger and let brew

    Sett på filterlokket og brygg

    Sett på filterlokket uten å presse det ned, og la kaffen trekke i fire minutter.
  4. Push down the coffee grounds in the press

    Press og hell

    Press filteret helt ned til bunnen av presskannen, og nyt en kopp deilig kaffe.