STEP-BY-STEP

  1. Iced Pour Over

    Fukt filteret

    Skyll filteret raskt med varmt vann, og hell ut vannet. Dette gir kaffen renest mulig smak.
  2. Coffee Grounds in a Fliter

    Velg riktig malingsgrad

    Når du håndbrygger, bruker du kaffe som er malt for papirfiltre. Kaffen er relativt finmalt, og ser ut som vanlig sukker.
  3. Coffee Spoon And Coffee

    Mål

    Håndbrygget iskaffe brygges til dobbel styrke og vannes ut med is. Mål opp fire spiseskjeer kaffe per to desiliter vann.
  4. Water Into Coffee Filter

    Hell og vent

    Bruk vann som akkurat har kokt opp, og fyll filteret halvveis opp slik at all kaffen blir gjennomtrukket av vann. Vent i ti sekunder for å la kaffen utvikle seg. Dette gjør at kaffen blir jevnt gjennomtrukket av vann, og den begynner å utvikle smak.
  5. Water Into Coffee Filter

    Hell ferdig og nyt kaffen

    Hell resten av vannet over kaffen sakte i små, jevne sirkler for at all kaffen skal dekkes av vann.
  6. Ice Cubes Into Coffee

    Ha i isbiter

    Hell den nybryggete kaffen over isbiter for å kjøle den ned, og server med én gang.
    TIPS: Afrikanske kaffetyper er populære å bruke til iskaffe, fordi de er saftige og friske med antydning til syrlig sitrussmak.