STEP-BY-STEP

  1. Measure and boil

    Mål og kok opp

    Mål opp så mye vann du kommer til å bruke i bryggingen, legg til litt ekstra du kan bruke for å skylle filteret, og kok opp.
  2. Pour Hot Water Into Filter Cup

    Fukt filteret

    Skyll filteret raskt med varmt vann, og hell ut vannet. Dette gir kaffen renest mulig smak.
  3. Measure and grind

    Mål og mal

    Mål deretter opp kaffen. Når du håndbrygger, bruker du kaffe som er malt for papirfiltre. Kaffen er relativt finmalt, og ser ut som vanlig sukker. Mål opp to spiseskjeer per to desiliter vann.
  4. Pour and pause

    Hell og vent

    Bruk vann som akkurat har kokt opp, og fyll filteret halvveis opp slik at all kaffen blir gjennomtrukket av vann. Vent i ti sekunder for å la kaffen utvikle seg. Dette gjør at kaffen blir jevnt gjennomtrukket av vann, og den begynner å utvikle smak.
  5. Complete the pour and enjoy

    Hell ferdig og nyt kaffen

    Hell resten av vannet over kaffen sakte i små, jevne sirkler for at all kaffen skal dekkes av vann. Drikkes med én gang.
    TIPS: Du kan bruke en klokke for at håndbrygget skal bli likt fra gang til gang. Det bør ta omtrent tre minutter å lage en kopp.