Starbucks Foundation

Starbucks Foundation ble opprettet for å støtte engasjementet vårt for lokalsamfunnet.

Starbucks Foundation USA

Vi startet i 1997 ved å finansiere leseopplæringsprogrammer i USA og Canada. I dag vi støtter lokalsamfunn rundt om i verden på mange forskjellige måter:

Få fram unge ledere

Unge mennesker er fulle av energi og lidenskap og har mye å bidra med i lokalsamfunnet. Tilskuddsprogrammene våre gir ungdommer muligheten til å utgjøre en forskjell ved at de får støtte til innsatsen for å gjøre verden til et bedre sted.

Støtte til lokalsamfunnene der kaffe, te og kakao dyrkes

Starbucks støtter prosjekter for sosial utvikling i lokalsamfunnene som produserer kaffen, teen og kakaoen vi benytter. Prosjektene er blant annet bedre tilgang til skole og jordbruksutdanning, mikrofinans- og mikrokreditt-tjenester, bedre bevaring av biologisk mangfold og bedre helse, ernæring og vannhygiene.

Tilgang til rent vann

Ethos® Water begynte som en sosial virksomhet med mål om å gi mennesker i utviklingsland tilgang til rent vann. For hver flaske Ethos ® Water som selges i USA, går 5 cent til Ethos® Water Fund som et bidrag til å finansiere bærekraftige vannprogrammer rundt om i verden. Takket være kundene våre har vi til nå fått inn over 6 millioner dollar.

Fremme utdanning i Kina

Starbucks Coffee Company opprettet i 2005 Starbucks China Education Project som en del av selskapets vedvarende engasjement for sosialt ansvar, og som en anerkjennelse av Kinas rike tradisjon for å vektlegge utdannelse. Dette prosjektet skal gi 5 millioner amerikanske dollar (omtrent 40 millioner kinesiske yuan) i støtte til utdanningsprogrammer i Kina gjennom Give2Asia.

Frivillig arbeid i lokalsamfunnet

Starbucks Foundation støtter også partnernes (de ansatte) engasjement i lokalsamfunnet via Partner Match og Community Service Grants. Disse programmene gir det samme tilskuddet til ideelle organisasjoner som det partnerne har gitt av egne penger og egen tid. Ved å arbeide sammen kan vi bidra til å skape positiv endring og fremgang i lokalsamfunnet.

Vær oppmerksom på at vi ikke ønsker nasjonale eller lokale sponsorater, og vi aksepterer for øyeblikket heller ikke produkt- eller gjenytelse-forespørsler. Vi fortsetter å fokusere på å hjelpe lokalsamfunn gjennom Starbucks Foundation-programmene ovenfor og innsatsen til Starbucks-butikkene i lokalsamfunnet.