Butikkdesign

Bærekraftige designer og byggemetoder er dypt forankret i oss.


Vi mener at et kaffehus bør være et sted der du kan få kontakt. Vi mener at det bør passe inn i lokalmiljøet. Og vi mener at miljøkonsekvensene bør være så små som mulig.

Butikkdesignen er forankret i kaffearven vår og målene for samfunnsengasjement og miljøbevissthet. Så designen gjenspeiler særegenheten til strøket der butikken ligger og bidrar til å redusere miljøkonsekvensene.

Alle nye og oppussede butikker bruker ett av fire designkonsepter. Vi inviterer deg til å se nærmere på dem:

  • Heritage-kaffehusene gjenspeiler de merkantile røttene til den første butikken i Seattles historiske Pike Place Market med slitt tre, gulv med flekkete betong eller fliser, metallkrakker og fabrikkinspirert belysning. Store langbord, klubbstoler og trepersienner fremkaller en atmosfære fra tiden rundt forrige århundreskifte.
  • Artisan-butikkene reflekterer industrifortiden til urbane markeder og har hentet inspirasjon fra modernismen på 1930-tallet. Temaet legger vekt på enkle materialer som synlige stålbjelker, murvegger, sidehengslede fabrikkvinduer og håndpolert treverk i en kreativ møteplass for kultur og kunst.
  • Regional Modern er uttrykk en trendsettende stil som er komfortabel og innbydende. Vi bruker lyse, loft-lignende og godt opplyste rom som fremheves med regionalt inspirerte møbler og stoffer med kulturell tilknytning for å skape et rolig og moderne pusterom fra all viraken i en hektisk verden.
  • Concept-butikkene er unike omgivelser som designerne våre har skapt for å eksperimentere med ulike former for nytenkning i kaffehusene. Vi kaller dem for "designsandkasser". Denne følelsen av å prøve noe nytt får også alle som kommer innom, gjennom daglige cuppings av kaffe eller te, kunstneriske arrangementer og lokale sammenkomster.