Ingrediensene

Roasting coffee beans

Den perfekte espressoen starter alltid med Arabica-bønner av beste kvalitet som er perfekt brent etter spesifikasjonene våre. Vi utviklet vår Espresso Roast for mer enn 30 år siden, og vi har siden da fortsatt å perfeksjonere brenningen og blandingen for å være sikker på at denne mørkbrente kaffen har en sødme som minner om karamell, myk syrlighet og dybde. For holde på denne smaken kverner vi ferske bønner til hver kopp.

Og vi bruker alltid espressobønner som er etisk anskaffet og 100 % Fairtrade. Så de smaker ikke bare godt – de gjør godt også.

Men espressobønner er bare begynnelsen. Til en god espresso hører god melk. Det krever dyktighet og tid å steame melk til et fløyelsaktig skum av små bobler. Det er dette mikroskummet som smaker søtest og mest kremete.

Baristaens utfordring er å blande den steamede melken med espresso på mindre enn 10 sekunder. Hvis det går lenger tid, begynner det mektige skumlaget på toppen av den nylagde espressoen å brytes ned og smaken endres. Så baristaen må ha perfekt timing for å gjøre koppen perfekt.