coffee-quality

Eksepsjonelt god kaffe kan bare komme fra eksepsjonelt gode kaffebønner

Starbucks Arabica-bønner er ikke det samme som vanlige Arabica-bønner. I alle produksjonstrinnene er vi nøye med å passe på at bønnene våre er av høyest mulig kvalitetsstandard. Hvordan gjør vi det? Bra du spurte

1

Vi drar dit de beste bønnene vokser: på toppen

De beste bønnene vokser i høytliggende områder. De kalde nettene og de varme dagene gjør at bønnene blir mer kompakte. Kompakte bønner har dypere og mer kompleks smak. Du kan smake dem i hver eneste kopp med Starbucks-kaffe.


coffee quality 1
 
2

Vi vil det beste for all kaffe

Hvis vi kan hjelpe en bonde med å dyrke bedre bønner, gjør vi det. Det gjelder alle bønder, uansett hvor de er. For å kunne gjennomføre dette har vi støttesentre for bønder på fire kontinenter. Her har vi agronomer som tester jordprøver, undersøker resultatene og gir råd – og det er gratis for alle kaffebønder som ønsker det.

coffee-quality-2
 
3

Vi dyrker tette relasjoner

Kaffens fremtid henger sammen med kaffebøndenes fremtid. Derfor dyrker vi relasjonene til kaffebøndene på samme måte som de dyrker kaffebønner. Vi arbeider for at bøndene skal få en rettferdig betaling og for å sikre at alle i lokalsamfunnet kan dra fordel av kaffeindustrien. Dette gir et bedre livsgrunnlag for bøndene, og kaffen smaker bedre for oss andre.

coffee-quality-3
 
4

Vi er veldig kresne under innhøstingen.

Vi plukker bare kaffebærene når de er på sitt beste – røde, modne og perfekte. Siden sorterer vi dem flere ganger etter størrelse, farge og tetthet. Om vi har en toleransegrense for feil og skader? Den ligger ganske nær null. Noen kaller det overdrevet. Vi kaller det fantastisk kaffe.

coffee-quality-4
 
5

Vi smaker – om igjen og om igjen.

Vi smaker på mer enn 1000 kopper kaffe om dagen for å sørge for at vi (og du) får den gode smaken du vet du kan forvente hos oss. Et parti med kaffe går gjennom tre runder med smaking før det blir godkjent, slik at hver eneste gang du tar en slurk av en kopp Starbucks-kaffe, smaker det like fantastisk.