Starbucks Chilled Classics

Kaffen du elsker, med en vri

Oppdag våre chilled cups rett fra kjøleskapet i butikken. Nå kan du nyte den gode Starbucks-kaffen overalt, når som helst.

Laget med vår signatur-espresso og frisk, kremet melk. Hemmeligheten bak den fyldige smaken er våre kvalitetsbønner og måten vi brenner dem på.

Alle Starbucks avkjølte kaffeklassikere er laget med  Fairtrade-sertifiserte 100% Arabica-bønner.

Se etter Starbucks Chilled Classics i kjøledisken på kolonialbutikker og kiosker.

Hjertet i denne kaffedrikken er en rik og fyldig Starbucks espresso. Vi blander den med akkurat passe mengde melk, for at du skal få et øyeblikk av velvære, inspirert av drikken som har gledet så mange av våre kunder i våre butikker.

Oppdag Cappuccino chilled cup, en kunstferdig blanding av rik espresso og silkemyk, kremet melk; forsiktig søtet med et hint av kakao.

Den avkjølte Caramel Macchiato er laget med Starbucks®  Espresso Roast, og har en rik blanding av smakfull espresso, kremet melk og smøraktig, søt karamellsmak.

Denne tradisjonelle latten er tilsatt litt søtning og er laget med Starbucks Espresso Roast, fra de samme bønnene vi bruker i våre kaffehus.

Starbucks® Espresso Roast gir kompleksitet og dybde til denne kaffehus-favoritten. Smaken av ristede espressobønner balanseres av rik kakao, sukker og kremet melk til en fabelaktig, kald kaffenytelse.