Starbucks' forretningsidé

Vår forretningsidé: å inspirere og løfte mennesker – én person, én kopp og ett lokalmiljø av gangen.

Kaffen vår

Det har alltid handlet om kvalitet, og det vil det alltid gjøre. Vi er lidenskapelig opptatt av etisk anskaffelse av de fineste kaffebønnene, brenne dem med stor omsorg og forbedre livet til menneskene som dyrker dem. Alt dette er veldig viktig for oss, og dette arbeidet blir aldri ferdig. Partnerne våre Vi kalles partnere for det er ikke bare en jobb, det er lidenskapen vår. Sammen utgjør vi et mangfold som skaper et sted hvor hver enkelt kan være seg selv. Vi behandler alltid hverandre med respekt og verdighet. Og vi passer på at alle følger denne standarden. Kundene våre Når vi er helt til stede, møter vi kundene og ler med dem og sprer glede i hverdagen – selv om det bare er noen korte øyeblikk. Det begynner så klart med et løfte om en perfekt laget drikk, men arbeidet vårt går langt utover det. Det handler egentlig om møter mellom mennesker.

Butikkene våre Når

kundene føler denne tilhørigheten blir butikken et fristed, et avbrekk fra bekymringene der ute, et sted der du kan treffe venner. Det handler om nytelse tilpasset hastigheten på livet – noen ganger sakte nytelse, noen ganger raskere. Alltid full av menneskelighet.

Lokalmiljøet vårt

Alle butikkene er den del av et lokalsamfunn, og vi tar ansvaret for å være en god nabo alvorlig. Vi ønsker å bli invitert overalt hvor vi driver forretning. Vi kan bidra til at det skjer positive ting – få partnerne, kundene og lokalsamfunnet til å bidra hver dag. Nå ser vi at ansvaret – og potensialet for å gjøre gode ting – er enda større. Verden forventer at Starbucks setter den nye standarden, enda en gang. Vi vil føre an.

Aksjonærene våre

Vi vet at når vi leverer på alle disse områdene, får vi den typen suksess som aksjonærene våre har glede av. Det er helt og fullt vårt ansvar å få til alle disse elementene, slik at Starbucks – og alle vi har med å gjøre – blir værende lenge og trives.

Forretningsidé for miljøet

Starbucks forplikter seg til å gå foran når det gjelder miljøspørsmål i alle deler av virksomheten.

Vi etterlever denne forretningsideen ved å engasjere oss i å:

  • Forstå miljøspørsmål og dele informasjon med partnerne.
  • Utvikle innovative og fleksible løsninger for å få til endring.
  • Etterstrebe å kjøpe, selge og bruke miljøvennlige produkter.
  • Erkjenne at økonomisk ansvarlighet er avgjørende for miljøets framtid.
  • Innprente miljøansvar som en selskapets verdier.
  • Måle og følge med på fremdriften i de ulike prosjektene.
  • Oppfordre alle partnerne til å ta del i forretningsideen.