Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.
Skip to main content

Håndlaget god mat og drikke, laget med de beste råvarene. Kaffe vil alltid være fokus og i våre hjerter, som gjør at vi alltid vil levere den aller beste Starbucks opplevelsen til deg, uansett hvor du er i verden.

Om det er din favorittlatte on-the-go eller om du starter morningen med en stor kopp kaffe, har vi alltid noe for alle. Her er noe av vårt utvalg til deg. 

Caramel Frappuccino

Se våre drikker

Fra en varm og god Caffè Latte, til noe kaldt og forfriskende som en Starbucks Refresha® eller en Frappuccino® Blended Beverages Det er en hel verden av Starbucks® drikker du kan oppleve, elske og nyte. Hva blir din favoritt?

Drikker
Cookie_SE

Se vår mat

Maten du finner hos Starbucks er laget med 100% kjærlighet og omtanke. Vi produserer og smører all mat hver dag på alle våre avdelinger for at du alltid skal få ferske produkter og råvarer. Bakevarene våre stekes også ferskt hver morgen i butikk. Vi er veldig stolte av å kunne servere deg fersk mat og bakevarer hver eneste dag.

Mat

Allergener

Vi kan ikke garantere at alle våre produkter er fri for et allergen, da maten vi lager er i et åpent miljø, og vi bruker redskaper som kan ha vært i kontakt med annen mat. Dog gjør vi vårt beste for at produktene vi servere skal være "fri-for" men det kan forekomme avvik.