Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.
Skip to main content

Vår kaffe

På Starbucks vil det alltid handle om kvalitet. Vår lidenskap til kaffe overgås bare av våre glede over å dele den.

Enten om du drikker kaffe alene eller med venner, skal det å nyte kaffe hjemme være en avslappende og beroligende opplevelse.  

Med så mange kaffer å velge i, kan det være vanskelig å finne den perfekte koppen med kaffe. 
La oss få prøve å hjelpe deg med dette.

 

De ulike brennhetsgradene - The Starbucks Roast™ Spectrum

Vår kaffe er klassifisert etter tre ulike brenningsgrader, så du enkelt kan finne den smaken og intensiteten som passer best for deg.

 

Den lysere og mykere, Starbucks® Blonde Roast, vekker sansene forsiktig og gir en lettere følelse på tunga, men har allikevel mye smak.

Lysbrent kaffe

 

Som både myk og balansert, er vår medium brente kaffe perfekt for enhver kaffepause. 

Mediumbrent kaffe

 

Denne brennhetsgraden er definitivt fyldigere og mørkere, som gir en mer robust smak og en karakteristisk, intens smak.

Mørkbrent kaffe

 

Starbucks kaffe hjemme

Kjøp med deg dine favoritter hjem så du alltid kan nyte den perfekte kopp med kaffe.
Og du? Hver fredag har vi kaffetilbud hvor du får 3 kaffeposer for prisen av 2. Vi kverner også kaffen for deg i butikk hvis du ønsker dette.

Hvordan brygge kaffe?

Du er kanskje overrasket over hvor mange bryggemetoder vi har på Starbucks. De ulike bryggemetodene er med på å løfte de karakteristiske smakene som kaffe har. La vår ekspertise hjelpe deg til å brygge en kopp med kaffe til perfeksjon.

 • Our_Coffee_C09_Press

  Presskanne

  Ved å brygge kaffe med en presskanne beholder kaffen de naturlige oljene som et papirfilter vanligvis ville absorbert, og trekker ut kaffens fulle smak, samtidig som den gir en fyldig og mettet konsistens.

  1. Kvern kaffen og mål opp
  Bruk grovmalt kaffe med en konsistens som havsalt og mål opp 2 spiseskjeer per 2 dl vann. Husk, kaffe er ferskvare. Kjøp i små mengder og nyt mens den er fersk.


  2. Fyll opp med kokende vann
  Fyll presskannen med vann som akkurat har kokt opp. Sørg for at all kaffen blir gjennomtrukket i vann. For å gi kaffen best mulig smak, anbefaler vi filtrert eller flaskevann.


  3. Sett på filterlokket og brygg
  Sett på lokket uten å presse det ned, og la kaffen få trekke i fire minuter.

  4. Press og hell
  Press filteret helt ned til bunnen av presskannen, og nyt en deilig kopp med kaffe.

 • Our Coffee_C09_Cone

  Pour-over

  Håndbrygg eller pour-over er en vakker og enkel måte å brygge den perfekte kopp med kaffe, med en ren og utviklet smak og dybde.

  1. Mål opp og kok opp vann
  Mål opp så mye vann som du trenger til å brygge, pluss litt ekstra for å rense filteret, og la det få koke opp.

  2. Fukt filteret
  Fukt papiret lett med kokende vann og hell av vannet. Dette vil gi deg den reneste kaffesmaken noensinne.

  3. Mål opp kaffen og kvern
  Neste steg er å måle opp kaffen du skal bruke. For håndbrygg anbefaler vi å kverne det like fint som "filtermalt". Det tilsvarer finkvernet kaffe som vil likne på teksturen til sukker. Mål deretter opp 2 spiseskjeer med kaffe per 2 dl med vann. Tilsett dette til ditt forhåndsfuktede filter.

  4. Hell og ta pauser
  Bruk vann som nettopp er ferdigkokt og fyll opp filteret halvveis for å få fuktet all kaffegrut. Hell gjerne i rolige sirkelbevegelser. Deretter venter du 10 sekunder før du vil se at kaffen vil "blomstre" (boble). Denne prosessen hjelper slik at kaffen blir jevnt fuktet og smakene vil begynne å utvikle seg. Fortsett i et rolig tempo til du har brukt opp vannet.

  5. Avslutt håndbrygget og nyt
  For å få til et konisit håndbrygg, anbefaler vi å bruke en timer. Det skal ta ca 3 minutter å lage en kopp.

 • Our_Coffee_C09_Iced

  Håndbrygget iskaffe

  Håndbrygget iskaffe er en enkel måte å brygge kaffe på, og du oppnår så mye smak.

  1. Fukt filteret
  Skyll filteret raskt med varmt vann og hell det deretter ut. Dette gjør du for at kaffen skal få den reneste smaken som er mulig.

  2. Velg riktig malingsgrad
  Når du skal lage iskaffe bruker du kaffe som er malt opp til papirfilter. Det vil si at kaffen er relativt fint kvernet og vil ha samme tekstur som vanlig sukker.

  3. Mål opp
  åndbrygget iskaffe brygges alltid til dobbel styrke, da den vil vannes ut med isbiter. Mål opp 4 spiseskjeer med kaffe for hver 2 dl med vann.

  4. Hell over og vent
  Bruk kokende vann og fyll halvveis slik at all kaffen blir fuktet. Hell gjerne i rolige sirkelbevegelser. Deretter venter du 10 sekunder før du vil se at kaffen vil "blomstre" (boble). Denne prosessen hjelper slik at kaffen blir jevnt fuktet og smakene vil begynne å utvikle seg. Fortsett i et rolig tempo til du har brukt opp vannet.

  5. Avslutt prosessen
  Etter at alt vannet er fylt opp, lar du alt vannet trekke ned før du tar bort filteret.

  6. Legg til isbiter
  Hell det nybryggede kaffen over isbiter for å kjøle ned kaffen, og server med engang.
  TIPS: Afrikans kaffe er veldig populære å bruke til iskaffe da de er ekstra saftige, sømefylle og friske, gjerne med en litt syrlig sitrussmak.

 • Our Coffee_C09_Brewer

  Filterkaffe

  Trakting er en praktisk måte å brygge kaffe på. Med den rette kvernen og rent vann kan du få en deilig kopp med kaffe fra en kaffetrakter.

  1. Velg riktig malingsgrad
  Til flatbunnet filter bruker du middels malt kaffe som ligner på havsalt. Til et kjegleformet filter bruker du kaffe som er mer finmalt, som minner om teksturen til vanlig sukker.

  2. Mål opp
  Bruk 2 spiseskjeer nymalt kaffe per 2 dl med vann.

  3. Brygg og nyt
  Brygget kaffe er alltid best når den er nytraktet og fersk. Ikke brygg mer om gangen enn det du/dere skal drikke. Hvis du varmer opp kaffe vil den miste smak.