Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.
Skip to main content

UTFORSK VÅRE MEDIUMBRENTE KAFFETYPER

Mediumbrent kaffe er myke og balanserte, med rike og fremtredende smaker.

Colombia-package1-Medium-Roast-C10-RESIZED

Colombia | Balansert & nøtteaktig

Historien om Colombia Nariño. For oss sitter alltid hjertet av Colobiansk kaffe i fjellene av Nariño. Her gror kaffe på høyder mer enn 1900 moh., hvor de varme og tropiske dagene og de kjølige nettene lar bønnene utvikle seg langsomt. Kompleks og elegant, medium fyldighet med en fruktig syrlighet, urtetoner og en valnøttliknende finish, er dette en unik samling av smaker. Og en som kun finnes på dette spesielle stedet.

 

Tilgjengelig som hele kaffebønner

Ethiopia-Package1-Medium-Roast-C10-RESIZED

Ethiopia | Myk & Sitrusaktig

Historien om Ethiopia, single-origin: I de eldgamle bakkene i Africa’s Great Rift Valley, dukket de første kaffetrærne opp fra den gode, vulkanske jorden. Det var i dette niende århundret at de høytvoksende Arabicabønnene startet sin lange reise fra Ethiopia til resten av verden.

I dag har de dyktigste kaffebrennerne skapt en helt ny måte å oppleve disse spesielle bønenne på. Ethiopia er en utsøkt blanding, med høy respekt for ritualet av kaffe og til heder for Ethiopias arv. Med en fløyelsmyk tekstur og fruktige og krydrete toner, er dette vår hyllest til kaffens opprinnelsessted.

 

Tilgjengelig som hele kaffebønner

Guatemala-Package1-Medium-Roast-C10-RESIZED

Guatemala Antigua | Kakao & myke krydder

Antigua betyr det samme for kaffe som regionene Burgund og Champagne betyr for vin.
Disse jordbruksområdene er kjent for lidenskap og tradisjon og for å representere de beste kvalitetene i de ulike drikkene som lages. 

Denne frodige delen av det sørlige Guatemala ligger inneklemt mellom tre vulkaner. Den ligger høyt over havet og har mye leirjord slik at forholdene er nærmest ideelle for både kaffedyrkere og kaffeelskere. 

Og vi elsker uten tvil denne kaffen. Den er en elegant med en raffinert syrlighet som gjenkjennes på den ærverdige, forsiktige kryddersmaken og milde, kakaoliknende smake.

 

Tilgjengelig som hele kaffebønner.

 

House-Blend-Package1-Medium-Roast-C10-RESIZED

House Blend | Livlig & balansert

Dette er vår hjemmekjære huskaffe, da det er en enkel kaffe. Én skurk og du kjenner med engang hvorfor.
En blend fra Latin-Amerika hvor kaffebønnene har fått en glinsende og mørk farge. Full av smak, med balanserte noter av nøtter og kakao, og et lite hint av sødme etter at kaffebønnene fra blitt brent. Aroma, fylde og smak i balanse. 

 

Tilgjengelig som hele kaffebønner og kapsler.

Kenya-package1-Medium-Roast-C10-RESIZED

Kenya | Fruktig & kompleks

Du kan kjenne igjen kaffen fra Kenya på de karakteristiske sitrussmakene – grapefrukt er vanligst, men noen ganger sitron og noen ganger syrlig appelsin. Du kan også gjennkjenne smaker som solbær og bjørnebær. Det er en gnist i denne kaffen, en lys syrlighet, som gjør den så forfriskende å drikke. Faktisk er den utrolig god som iskaffe på en varm sommerdag.
 

Tilgjengelig som hele kaffebønner

PikePlace-Package1-Medium-Roast-C10-RESIZED

Pike Place® Roast | Myk & balansert

Den aller første dagen da Pike Place Market i Seattle åpnet sommeren 1907, ble alle de ferske gårdsproduktene revet bort av ivrige kunder i løpet av noen timer. Ved middagstider var det absolutt ingenting igjen i bøndenes vogner som begynte å trille ut av markedet. 

Da vi åpnet butikk her i 1971, visste vi at det var avgjørende for om vi skulle lykkes eller ikke at vi klarte å tilfredsstille den umettelige apetitten på ferskvarer. Naturligvis tok vi utfordringen med entusiasme og tilbød fantastisk drikke dag etter dag. 

Pike Place® Roast er like mye en hyllest til vår stolte historie på markedet som en oppriktig skål til de kresne kundene våre. Vi laget denne blandingen for at den skulle passe til et bredt spekter av smaker. Enten du foretrekker kaffen som den er, eller om du tilsetter melk og sukker, lover vi deg en kraftig og velsmakende kopp som er rik på smak samtidig som den er balansert nok til å nytes hver dag. 

 

Tilgjengelig som hele kaffebønner